Massalattiat

Massalattiat

Massalattiat

Massalattiat ovat tulleet vuosi vuodelta suositummaksi tuotteeksi lattioissa ja ovat korvanneet muovimaton jo lähes kokonaan.

Suurimpia hyötyjä ovat vesihöyryn läpäisevyys, vedeneristyskyky, helppohoitoisuus sekä hygieenisyys. Käyttämämme M1-luokitellut tuotteet takaavat puhtaamman sisäilman.

Suosituimpia käyttökohteita ovat teollisuustilat, keittiöt, pesulat, iv-konehuoneet, kylmävarastot, julkiset tilat, parvekkeet, varastot, myymälät, toimistotilat, märkätilat sekä pysäköintitasot.

Tasaisiin lattioihin suosittelemme joko epoksia tai polyuretaania, joita molempia saa itsesiliävinä massana. Lisäämällä hiekkaa sekaan saadaan paksumpi pinta, jolloin tuote kestää kovempaa kulutusta. Nämä hiertomassat asennetaan yleensä käsin ja ne soveltuvat hyvin myös kaatolattioiden tekoon.

Polyuretaanielastomeeri -pinnoitteen parhaimmat puolet ovat hengittävyys ja korkea murtovenymä. Tämä pinnoite soveltuu parhaiten ilmanvaihtokonehuoneisiin ja lämmönjakohuoneisiin. Lattia voidaan pinnoittaa jo kolmen vuorokauden päästä betonivalusta, kosteuden ollessa RH 97.

Akryylilattiat pitää edelleen pintansa kovan kulutuskestävyytensä sekä nopean kovettumisen ansiosta.

Asiantuntevat ja kokenut henkilöstömme palvelee jokaisessa työvaiheessa

  • Injektoinnit ja kittaukset
  • Timanttihionnat ja jyrsinnät
  • Kaatolattioiden teot myös sementtipohjaisella tasoitteella
  • Primeroinnit ja pinnoitukset
  • Karhennuslakkaukse

Treworks Oy asentaa myös Ucrete pinnoitteita sekä muita hybridi- ja erikoispinnoitteita.

Käyttämämme materiaalitoimittajat: Master Chemicals, Sika Finland, Master Builders Solutions, Teknos, Nanten, Sto, Mapei ja Tikkurila.

Ota yhteyttä ja valitaan sopiva lattiamateriaali kohteeseesi.